WEDSTRIJD FC Genc. Maasmechelen - FC Dynamic Houthalen  3 - 3  (1-2)

DATUM 05-11-2010  22:10

DOELPUNTEN 1 - 0 Ozdemir, 1 - 1 Sandro Porco, 1 - 2 Sandro Porco, 2 - 2 Kilinc, 2 - 3 Sandro Porco, 3 - 3 Yilmaz

VERSLAG Na onze mooie overwinning tegen ZVC Leopoldsburg, was er de moeilijke uitwedstrijd tegen Genclerbirligi Maasmechelen. Dit team stond vorig seizoen samen met ons in Eerste Provinciale en was zeker geen gemakkelijke tegenstander. Als wij naar de stand kijken zien wij dat Maasmechelen een slechte start heeft gemaakt maar dat wil uiteraard niets zeggen. Want op verplaatsing gaan bij een club die de punten hard nodig heeft is zeker geen geschenk vooral omdat Bikkembergs Jan Geel geschorst aan de kant moest blijven. Beide teams begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd waarin wij een licht overwicht hadden, maar ondanks het overwicht kon de thuisclub na 5 minuten de score openen via Ozdemir 1 - 0. Daarna namen wij de wedstrijd in handen en kon Porco Sandro in de 16de minuut de gelijkmaker scoren 1 - 1. Vanaf dan moest de thuisclub enkele fouten maken om ons af te stoppen zodoende dat wij net voor de rust de 1 - 2 konden scoren via een 10 meter die omgezet werd door Porco Sandro.

Na de rust ging het gelijk op maar halverwege de Tweede helft kon Kilinc de gelijkmaker binnen trappen en alles was weer te herdoen. Wij bleven rustig en konden 5 minuten voor het einde de verdiende 2 - 3 scoren wederom via Porco Sandro die zijn Derde doelpunt van de avond maakte. Maar amper 1 minuut later kon de thuisclub via Yilmaz alsnog de gelijkmaker maken 3 - 3 was dan ook de eindstand. Voor ons is dit het Eerste punten verlies, maar uiteraard is dit geen ramp voor ons vermits wij al meer punten hebben dan dat wij hadden gehoopt voor de competitie.